Adelina Pestriţu debutează în actorie în telenovela "Iubire şi onoare"

Adelina Pestriţu, devenită cunoscută mai ales după divorţul de Liviu Vârciu, debutează în actorie cu un rol episodic în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată de postul Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30, informează televiziunea.

211 afișări
Imaginea articolului Adelina Pestriţu debutează în actorie în telenovela "Iubire şi onoare"

Adelina Pestriţu debutează în actorie în telenovela "Iubire şi onoare"

Pe platourile din Buftea, Adelina Pestriţu a filmat primele ei secvenţe alături de Adela Popescu. "A fost foarte frumos, mai ales că a fost debutul meu în actorie, am avut marea onoare să joc alături de actori foarte mari. Întreaga echipă a fost alături de mine şi m-am simţit ca Acasă", spune Pestriţu.

Vestea că va juca rolul Andreei, o tânără frumoasă, prietenă a lui Carmen, în "Iubire şi onoare" a încântat-o pe Adelina.

"M-au sunat şi m-au întrebat dacă aş vrea să joc un rol în telenovelă. Am spus «Da» imediat. Deşi aveam un program destul de încărcat, am anulat restul angajamentelor pentru a putea filma. Îmi doream foarte mult să joc un rol în această producţie pe care o urmăresc. Mi-a plăcut foarte mult de Adela Popescu, din faţa televizorului o vezi în rolul pe care-l intepretează, în realitate este foarte dulce, prietenoasă şi am fost plăcut impresionată", mărturiseşte Adelina Pestriţu.

În ceea ce priveşte personajul pe care-l va interpreta, Adelina preferă să păstreze misterul: "Andreea este o fată foarte frumoasă, prietena lui Carmen. Misiunea ei nu e una uşoară, iar secvenţele pe care le-am jucat au fost dificile. Echipa din Buftea m-a făcut însă să mă simt ca acasă, parcă lucrăm împreună de o viaţă".

Adelina Pestriţu va putea fi urmărită în curând pe postul Acasă, în episodul pentru care a filmat din telenovela "Iubire şi onoare".

După ce a făcut primul pas în actorie, Adelina Pestriţu şi-ar dori să continue în acest domeniu: "Carmen Tănase şi Gheorghe Visu sunt preferaţii mei, sunt un mare fan al lui State şi al Flăcăricăi, nu le ratez aventurile din «Moştenirea». Iar de peste hotare mi-aş dori să joc o scenă alături de Brad Pitt".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici