Adevărat sau nu? Cum s-a răzbunat un bărbat pe iubita care l-a înşelat - FOTO

Inventivitatea oamenilor depăşeşte orice imaginaţie. Vezi modul în care un artist s-a răzbunat pe iubita sa, când a aflat că este înşelat.

2227 afișări
Imaginea articolului Adevărat sau nu? Cum s-a răzbunat un bărbat pe iubita care l-a înşelat - FOTO

Adevărat sau nu? Cum s-a răzbunat un bărbat pe iubita care l-a înşelat (Imagine: Shutterstock)

Un artist din Statele Unite a găsit un mod inedit de a se răzbuna pe iubita sa. Imediat cum a aflat că este înşelat de iubită, Ryan Fitzjerald s-a oferit să îi facă acesteia un tatuaj pe spate, relatează dailymail.co.uk.

Femeia şi-a dorit un tatuaj cu Narnia, şi, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a semnat un contract prin care i-a acordat "mână liberă" artistului pentru realizarea modelului. Rossie Brovent a avut însă parte de o "surpriză urât mirositoare" înconjurată de muşte tatuată pe spate.

Tânăra l-a dat în judecată pe fostul iubit şi a cerut daune de 100.000 de dolari. În faţa instanţei şi-a motivat decizia susţinând că a fost beată în momentul în care a semnat acordul.

Cei de la MailOnline nu se arată convinşi de veridicitatea acestei întâmplări, deoarece tatuajul cu "excrementele uriaş" de pe spatele tinerei a apărut în decembrie 2009 pe site-ul ugliesttattos.failblog.org.

Adevărat sau nu, cu siguranţă "odiosul tatuaj" intră în top zece al celor mai inventive moduri de a te răzbuna pe iubita infidelă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici