Administraţia unui oraş german i-a confiscat unei familii câinele, din cauza taxelor neplătite. Animalul a fost vândut pe internet

Administraţia oraşului german Ahlen a fost criticată dur după ce a confiscat câinele unei familii care nu şi-a plătit taxele, transmite FOX News.

6630 afișări
Imaginea articolului Administraţia unui oraş german i-a confiscat unei familii câinele, din cauza taxelor neplătite. Animalul a fost vândut pe internet

Administraţia unui oraş german i-a confiscat unei familii câinele, din cauza taxelor neplătite (Foto: Pixabay)

Câinele Edda, din rasa Pug (Mops), a fost ulterior vândut pe eBay, de pe un cont privat, pentru recuperarea unei părţi din prejudiciu. Animalul a fost cumpărat de o poliţistă cu 750 de euro.

Noua stăpână a câinelui, Michaela Jordan, a primit asigurări, de la un angajat al administraţiei din Ahlen, că Edda este sănătoasă. La scurt timp după aceea, femeia a descoperit că animalul avea probleme şi a trebuit operat de patru ori la ochi.

Acum, Jordan vrea despăgubiri în valoare de 1.800 de euro de la autorităţi.

Fosta stăpână a câinelui a declarat că cei trei copii ai familiei au fost foarte supăraţi când Edda a fost confiscată. Procedura este, potrivit femeii, legală. Ea a adăugat că Edda se află pe mâini bune la Jordan.

Potrivit presei locale, iniţial oamenii legii au vrut să ia scaunul cu rotile al primul stăpân al câinelui, tatăl celor trei copii. Purtătorul de cuvânt al administraţiei oraşului a negat această informaţie.

În acest caz, poliţia a deschis o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici