Adriana Lima este însărcinată

Top-modelul brazilian Adriana Lima şi soţul ei, Marko Jaric, jucător pofesionist de baschet în campionatul Statelor Unite, vor avea un copil în iarna viitoare, potrivit agentului de presă al cuplului, care a confirmat această informaţie pentru revista People.

77 afișări
Imaginea articolului Adriana Lima este însărcinată

Adriana Lima este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adriana şi Marko sunt extrem de fericiţi pentru venirea pe lume a primului lor copil şi sunt nerăbdători să anunţe această veste", au declarat purtătorii de cuvânt ai celor două vedete.

Cuplul s-a căsătorit în secret de Sfântul Valentin în acest an, în Jackson Hole din statul american Wyoming, iar ceremonia civilă a fost privată, la ea participând puţine persoane. "Suntem foarte încântaţi de viitorul nostru împreună", a declarat Adriana Lima.

Celebrul top-model brazilian a declarat că intenţionează să organizeze în această vară o ceremonie de căsătorie "mai mare, dar tot romantică", în Brazilia sau în Serbia, ţara natală a lui Marko Jaric, la care să participe toţi prietenii şi familiile.

Marko Jaric, în vârstă de 29 de ani, joacă în campionatul nord-american de baschet pentru echipa Memphis Grizzlies.

Cei doi s-au cunoscut în 2006 şi s-au logodit în iunie 2008, în ziua în care Adriana Lima şi-a sărbătorit cea de-a 27-a aniversare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici