Află aici cât costă să arăţi bine de Sărbători

Pentru Crăciun româncele s-au programat la masaj, împachetări pentru slăbit, tuns şi vopsit, cosmetică şi chiar aplicat de unghii false., informează cotidianul Gândul.

133 afișări
Imaginea articolului Află aici cât costă să arăţi bine de Sărbători

Află aici cât costă să arăţi bine de Sărbători (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

"Grija româncelor pentru imagine este în creştere, chiar dacă bugetele alocate acestor servicii sunt mai mici. Noi avem în permanenţă oferte speciale şi discounturi de până la 40 % prin care serviciile devin accesibile. Pentru Sărbători avem Absolute Beauty Guinot, un program nou de îngrijire facială şi corporală. Acesta combină programe speciale pentru ochi, buze şi corp, iar în funcţie de varianta aleasă clientele pot primi până la 5 produse cadou. Preţurile pornesc de la 96 euro (pachetul facial) şi 120 euro (pachetul corporal)", a declarat Brânduşa Călin, director de marketing al unui centru de lux.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici