Află aici pe ce produse nu e cazul să dai banii în 2010!

Odată cu venirea lui 2010, o parte dintre produsele cu care ne-am obişnuit şi-ar putea pierde statutul privilegiat din viaţa noastră, fiind înlocuite de altele mai revoluţionare, potrivit cotidianului "Gândul".

25 afișări
Imaginea articolului Află aici pe ce produse nu e cazul să dai banii în 2010!

Află aici pe ce produse nu e cazul să dai banii în 2010! (Imagine: Gândul)

Site-ul de business smartmoney.com a alcătuit o listă a lucrurilor care nu mai merită să fie cumpărate anul acesta. Anumite produse sunt condamnate să mai atragă doar puţini cumpărători, iar acest lucru le-ar putea marca începutul sfârşitului.

Între produsele care nu mai merită să fie cumpărate în 2010 şi pot fi considerate depăşite, se numără serviciile de telefonie fixă, hard-disk-urile externe, dar şi maşinile cu un consum ridicat de carburant.

Citeşte mai multe despre produsele pe care nu ar mai trebui să dai banii în 2010 pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici