Află secretul lui Brad Pitt

Secretul lui Brad Pitt când vine vorba de împrospătare, atunci când nu are timp să facă duş - ţinând cont că este un actor solicitat şi tatăl a şase copii -, constă în şerveţelele umede pentru copii, informează accesshollywood.com.

22 afișări
Imaginea articolului Află secretul lui Brad Pitt

Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-a spus că, atunci când eşti transpirat şi nu ai timp să faci duş, iei un şerveţel umed pentru copii şi te ştergi cu el", conform lui Eli Roth, actor alături de care Brad Pitt a jucat în cel mai recent film al său, "Inglourious Basterds".

Roth a mai povestit, în cadrul Spike TV Guys Choice 2009, care a avut loc, sâmbătă, la Los Angeles, picanterii de pe platoul de filmare.

"După o scenă, Brad a trebuit să vină lângă mine pentru o scenă mai apropiată şi mi-a spus «La dracu, eşti transpirat!». Şi eu am spus: «Nu am avut timp să fac duş», el răspunzând: «Şeveţele pentru bebeluşi omule, şerveţele pentru bebeluşi!»", a povestit Roth.

Conform actorului, Pitt i-ar fi spus: "Am şase copii. Tot ce trebuie să faci e să le iei (şerveţelele pentru bebeluşi, n.r.), câteva ca să te ştergi... Am treabă toată ziua. Nu am timp să fac duş".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici