Agenţii americani caută dovezi pentru "crimă" în biroul medicului lui Michael Jackson

Percheziţia efectuată în biroul din Houston al medicului personal al lui Michael Jackson vizează găsirea unor eventuale dovezi în sprijinul acuzaţiei de "crimă", afirmă avocatul medicului Conrad Murray.

23 afișări
Imaginea articolului Agenţii americani caută dovezi pentru "crimă" în biroul medicului lui Michael Jackson

Agenţii americani caută dovezi pentru "crimă" în biroul medicului lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile federale americane au percheziţionat miercuri, la Houston (statul Texas), unul dintre birourile lui Conrad Murray, medicul care se afla împreună cu Michael Jackson în momentul decesului starului, la 25 iunie, anunţă Agenţia americană pentru combaterea drogurilor (DEA).

"Mandatul de percheziţie cerut de autorităţi are ca obiectiv căutarea şi confiscarea de obiecte sau documente care, potrivit lor, ar constitui dovezi de crimă", a declarat Ed Chernoff, avocatul medicului Conrad Murray.

Percheziţia la biroul medicului Conrad Murray, în clinica Armstrong din Houston, a fost efectuată la cererea poliţiei din Los Angeles, cea care anchetează moartea lui Michael Jackson, a declarat purtătorul de cuvânt al DEA. Apropiaţii starului american i-au acuzat pe medici că au provocat moartea "regelui pop" prescriindu-i o serie de medicamente de care acesta abuza. Tatăl lui Michael, Joe Jackson, a declarat la începutul lunii iulie, la postul tv ABC News, că fiul său a fost victima unei "crime".

Săptămâna trecută, site TMZ.com relata că poliţia din Los Angeles tratează moartea lui Michael Jackson ca o crimă, ancheta concentrându-se asupra rolului avut de medicul Conrad Murray în decesul cântăreţului. Familia regretatului "rege al muzicii pop" vorbeşte despre anumite "întrebări fără răspuns" referitoare la rolul lui Conrad Murray în timpul ultimelor ore din viaţa lui Michael Jackson. Tot săptămâna trecută, avocatul medicului a negat orice implicare a clientului său în decesul celebrului cântăreţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici