Air Force One al Franţei se va numi „Carla One”

Într-un moment în care până şi hrăpăreţii bancheri americani şi britanici sunt obligaţi să fie ceva mai reţinuţi cu cheltuielile personale, preşedintele francez nu pare dispus să facă economii cu banii publici. Cel puţin, nu când e vorba de confortul său şi al soţiei sale atunci când călătoresc cu avionul, informează Gândul.

9 afișări
Imaginea articolului Air Force One al Franţei se va numi „Carla One”

Air Force One al Franţei se va numi „Carla One” (Imagine: www. gandul.info)

Contribuabilul francez a plătit nu mai puţin de 280 de milioane de euro pe 4 avioane pentru preşedinţia franceză (un Dassault mai mare, un Airbus A330-200 şi două Airbusuri mai mici, pentru curse scurte).

Citeşte mai multe despre avioanele preşedinţiei franceze pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici