Al 12-lea film din seria "Star Trek", în pregătire la Hollywood

Unul dintre marile studiouri hollywoodiene a anunţat că pregăteşte un nou film din seria "Star Trek", al 12-lea din această saga devenită simbol al stilului SF, în timp ce a 11-a parte va fi lansată în cinematografe în luna mai, potrivit revistei Variety.

10 afișări

Al 11-lea film "Star Trek", despre care se spune că va fi unul dintre marile succese ale verii 2009, este regizat de americanul J.J. Abrams, celebrul creator al serialelor de televiziune "Lost: Naufragiaţii" şi "Alias", dar şi al lungmetrajelor "Misiune imposibilă III" şi "Cloverfield/ Monstruos".

O echipă de scenarişti a fost deja recrutată pentru a scrie scenariul celui de-al 12-lea lungmetraj pentru marile ecrane din seria aventurilor galactice ale căpitanului Kirk.

"Start Trek" a fost mai întâi un serial de televiziune, lansat în 1966 pe micile ecrane şi care a fost rodul imaginaţiei lui Gene Roddenbery.

Considerat prea complicat pentru televiziunea americană la data primei lui difuzări, acest serial a devenit unul dintre cele mai durabile succese ale Hollywood-ului: au existat cinci serii tv, ce au totalizat 726 de episoade, şi 10 filme pentru marele ecran, care au adus un miliard de dolari din vânzarea de bilete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici