Al cincilea film din "Scary Movie 5" va fi lansat în aprilie 2012

Al cincilea film din franciza "Scary Movie" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 20 aprilie 2012.

826 afișări
Imaginea articolului Al cincilea film din "Scary Movie 5" va fi lansat în aprilie 2012

Al cincilea film din "Scary Movie 5" va fi lansat în aprilie 2012 (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

Potrivit presei americane, scenariştii John Aboud şi Michael Colton, cunoscuţi graţie comediei "Echipa de fotbal/ The Comebacks", vor colabora cu Stephen Leff pentru a scrie scenariul celui de-al cincilea film din franciza "Scary Movie", informează site-ul revistei New Musical Express.

Site-ul specializat în filme horror Bloody Disgusting afirmă că actorii Anthony Anderson, Kevin Hart şi Regina Hall au fost deja contactaţi de producătorii francizei, care le-au propus să joace în noul film.

Nu se ştie deocamdată dacă actriţa Anna Faris a primit la rândul ei o astfel de ofertă.

Primul film din seria "Scary Movie", regizat de Keenen Ivory Wayans, a fost lansat în anul 2000 şi a generat încasări de 278 de milioane de dolari, deşi a beneficiat de un buget de producţie de doar 18 milioane de dolari.

Cele patru filme din franciza "Scary Movie" au obţinut împreună încasări de 818,1 milioane de dolari pe plan mondial.

Succesul de care s-au bucurat parodiile din seria "Scary Movie" este, în multe sensuri, responsabil cu apariţia altor filme cu titluri la fel de sugestive: "Despre dragoste şi alte aiureli/ Date Movie", "Despre super-eroi şi... alte aiureli/ Epic Movie" şi "Întâlnire cu spartanii/ Meet The Spartans".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici