Al doilea dintre gemenii lui Charlie Sheen, născuţi prematur, a fost externat

Max, unul dintre gemenii actorului american Charlie Sheen, născuţi prematur, a fost externat în urmă cu câteva zile, după ce a trebuit să rămână în spital mai mult timp decât fratele său pentru că nu atinsese greutatea normală care să-i permită să părăsească instituţia, potrivit accesshollywood.com.

24 afișări
Imaginea articolului Al doilea dintre gemenii lui Charlie Sheen, născuţi prematur, a fost externat

Al doilea dintre gemenii lui Charlie Sheen, născuţi prematur, a fost externat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Max a fost externat în urmă cu câteva zile şi în prezent se află alături de familie", a explicat Stan Rosenfield, purtătorul de cuvânt al actorului american. "Se simte bine, a luat în greutate şi acum se află acasă", a adăugat acesta.

Brooke Mueller, soţia lui Charlie Sheen, i-a născut prematur pe gemenii Max şi Bob, pe 14 martie, dar Max a rămas în spital mai mult timp decât fratele său, până a atins greutatea normală.

Presa americană a vehiculat la un moment dat zvonul conform căruia micuţul nu a putut fi externat din cauza unor probleme cardiace. Stan Rosenfield a dezminţit însă aceste speculaţii.

Într-un interviu acordat revistei americane Access, Charlie Sheen a explicat că problemele cu care se confruntă fiul său nu sunt neobişnuite. "Problema greutăţii este comună în rândul bebeluşilor născuţi înainte de termen. Cunosc multe persoane care detestă mâncarea din spitale. Nu ştiam, însă, că problema lor a început de când ei erau atât de tineri", a glumit Charlie Sheen.

Max şi Bob sunt primii copii ai cuplului format de Charlie Sheen, în vârstă de 44 de ani, şi soţia sa, Brooke Mueller, în vârstă de 31 de ani. Actorul american mai are două fiice, Sam şi Lola, în vârstă de patru, respectiv trei ani, cu o fostă "James Bond Girl", actriţa Denise Richards, de care a divorţat în 2006, după un mariaj de patru ani. Sheen are, de asemenea, o fiică, Cassandra, în vârstă de 24 de ani, dintr-o relaţie anterioară.

Citeşte şi:

Soţia actorului Charlie Sheen a născut gemeni

Charlie Sheen este cel mai bine plătit actor de televiziune din SUA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici