Al Pacino şi Christopher Walken, asasini profesionişti într-un film de acţiune

Actorii Al Pacino şi Christopher Walken vor interpreta rolurile a doi asasini profesionişti în comedia "Stand Up Guys", realizată sub forma unui film de acţiune.

372 afișări
Imaginea articolului Al Pacino şi Christopher Walken, asasini profesionişti într-un film de acţiune

Al Pacino (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Acest film, al cărui titlu iniţial era "Old Timers", spune povestea a doi asasini profesionişti ajunşi la vârsta a treia, buni prieteni, care află într-o seară, fiecare, că trebuie să îl ucidă pe celălalt, informează femalefirst.co.uk. Cei doi decid să aibă parte de o ultimă noapte de distracţie împreună şi îşi petrec acea seară mergând la bordel, întrecându-se cu maşinile şi fiind urmăriţi de poliţie, reflectând în tot acest timp asupra vieţilor pe care le-au dus până în acel moment.

Filmul va fi regizat de Fisher Stevens, pe baza unui scenariu scris de Noah Haidie. Filmările vor debuta în luna aprilie la Los Angeles.

Al Pacino, în vârstă de 71 de ani, a putut fi văzut de curând pe marile ecrane în comedia "Jack and Jill" şi va juca în 2012 în "Wilde Salome" şi "The Son Of No One". Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani şi în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul "Gotti: Three Generations", unde joacă alături de John Travolta.

Din distribuţie face parte şi Alan Arkin, actorul recompensat cu Oscar pentru rolul din "Little Miss Sunshine", care a încheiat de curând filmările pentru thrillerul "Argo", regizat de Ben Affleck.

Christopher Walken este un prolific actor american de teatru şi film, care a interpretat peste o sută de roluri în diverse producţii cinematografice şi de televiziune, câştigător al premiului Oscar pentru rol secundar în 1978, graţie prestaţiei sale din filmul "Vânătorul de cerbi". Alte roluri notabile au fost cele din "Perspectiva unei crime" (1984), "Afacere de familie" (1986), "King of New York" (1990), "Batman revine" (1992), "Pulp Fiction" (1994) şi "Prinde-mă! Dacă poţi" (2002), pentru care a primit o a doua nominalizare la Oscar. El a apărut şi în videoclipurile unor artişti de marcă, precum Madonna şi Fat Boy Slim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici