Alanis Morissette va lansa un nou album de studio în luna iunie

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette a anunţat că a înregistrat un nou set de piese pentru următorul ei album de studio, care va fi lansat în luna iunie.

112 afișări
Imaginea articolului Alanis Morissette va lansa un nou album de studio în luna iunie

Alanis Morissette (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit revistei Rolling Stone, fiul cântăreţei, Ever Imre Morissette-Treadway, născut pe 25 decembrie 2010, ocupă un loc important în versurile pieselor de pe noul album. Alanis Morissette s-a căsătorit cu rapperul Mario Treadway pe 22 mai 2010.

Printre noile piese se numără cântece precum "Havoc", "Spiral", "Guardian" şi "Celebrity", iar unele dintre piese conţin versuri cu mesaje ironice şi destul de dure la adresa unor persoane din viaţa artistei: "I am a tattooed sexy dancing monkey" (Sunt o maimuţă dansatoare sexy şi tatuată).

Referindu-se la acest cântec, Morissette a spus: "Da, a fost inspirat de anumite persoane. Însă nu voi vorbi niciodată despre asta, ar fi nepoliticos", informează music-news.com.

În 2011, Alanis Morissette a declarat că a înregistrat 31 de cântece pentru noul ei album.

Precedentul material discografic lansat de cântăreaţa canadiană, "Flavors Of Entanglement", a fost lansat în anul 2008 şi a fost inspirat de despărţirea artistei de actorul Ryan Reynolds.

Noul album, care nu are deocamdată un titlu, va fi lansat pe piaţă în luna iunie.

Cântăreaţă şi compozitoare, Alanis Morissette, născută în 1974, la Otawa, în Canada, şi-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul "Alanis", al cărui succes i-a adus discul de platină în Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promiţătoare interpretă".

Debutul său pe plan internaţional a avut loc în 1995, odată cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat în istoria muzicii drept cel mai bine vândut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmează alte patru albume cu vânzări record, precum şi numeroase single-uri care au urcat în topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonoră a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puţin de 12 premii Juno şi şapte Grammy, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală.

În 2008, cântăreaţa a concertat la Bucureşti, pe scena festivalului B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici