Albumele Nirvana vor fi reeditate pe vinil

Albumele celebrei trupe Nirvana urmează să fie reeditate şi să fie lansate, pentru prima oară, pe vinil, informează BBC News Online.

66 afișări
Imaginea articolului Albumele Nirvana vor fi reeditate pe vinil

Albumele Nirvana vor fi reeditate pe vinil

Nirvana, înfiinţată în oraşul american Seattle, a înregistrat doar trei albume în perioada 1989 - 1993, înainte de moartea liderului trupei, Kurt Cobain, în 1994.

Primul dintre cele trei discuri Nirvana care va fi reeditat şi lansat în acest an este albumul "Nevermind", care conţine piesa "Smells Like Teen Spirit".

 "Bleach", primul material discografic al trupei Nirvana, este reeditat de prima casă de discuri cu care trupa a colaborat în Seattle, compania independentă Sub Pop.

Albumul "Unplugged", înregistrat cu ocazia unui concert susţinut pentru postul de televiziune MTV, a fost şi el remasterizat.

Albumele vor fi reeditate de casa de discuri Original Recordings Group (ORG), specializată în producerea şi comercializarea discurilor pe vinil.

"Potrivit informaţiilor noastre, va fi pentru prima oară când «Unplugged» va fi lansat pe vinil", a declarat Monti Olson, vicepreşedintele Universal Music Publishing Group şi fondator al ORG.


Citeşte şi:

Kurt Cobain, subiectul unui film autobiografic

Vedete care au murit înainte de 30 de ani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici