Alexandra Stan este Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2011 - VIDEO

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost votată Best Romanian Act, pentru piesa "Mr. Saxobeat", şi va participa la gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2011, pe 6 noiembrie, la Belfast.

670 afișări
Imaginea articolului Alexandra Stan este Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2011 - VIDEO

Alexandra Stan este Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2011

Alexandra Stan este singura artistă care a fost nominalizată în acest an la Best Romanian Act la MTV Europe Awards (EMA), informează MediaPro Music. Pentru acelaşi premiu au mai fost nominalizaţi Fly Project, Guess Who, Puya feat Connect-R şi Smiley feat Pacha Man.

Cântăreaţa a primit vestea pe care o aştepta cu mari emoţii: ea a obţinut cele mai multe voturi pe site-ul www.mtv.ro, câştigând astfel titlul la această categorie. Artista, care a lansat de curând şi primul ei album în România, "Saxobeats", este foarte fericită că merge mai departe în competiţie, ea calificându-se la secţiunea Best European Act.

Telespectatorii MTV vor avea un rol foarte important: să îşi voteze preferaţii pe mtv.ro în perioada 24 octombrie - 6 noiembrie, pentru a alege World Wide Act. Premiul pentru World Wide Act poate ajunge şi la artista română, dacă aceasta câştigă la categoria Best In Europe.

Printre numele mari europene cu care se întrece Alexandra Stan se numără noua senzaţie a muzicii britanice Adele, suedezii de la Swedish House Mafia şi cântăreaţa germană Lena, câştigătoare a concursului Eurovision în 2010.

Alexandra Stan a spus că este foarte onorată că reprezintă România la MTV EMA şi doreşte ca pe 6 noiembrie să fie prezentă la Belfast, de unde MTV România va transmite ceremonia de premiere, începând cu ora 23.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici