Alexandra Ungureanu, pasionată de modul în care dansa Michael Jackson

Alexandra Ungureanu a declarat, vineri, că nu a fost un fan al lui Michael Jackson atunci "când era la modă la noi", ci i-a descoperit piesele mai târziu, cântăreaţa fiind pasionată de felul în care dansa acesta.

850 afișări
Imaginea articolului Alexandra Ungureanu, pasionată de modul în care dansa Michael Jackson

Alexandra Ungureanu, pasionată de modul în care dansa Michael Jackson (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Am aflat chiar azi-noapte şi tot nu-mi venea să cred", a spus Alexandra Ungureanu, mărturisind că nu a fost "neapărat fan când era la modă la noi", ci i-a descoperit piesele mai târziu, remarcându-le pentru maturitatea lor. Totodată, artista a declarat că era pasionată şi de felul în care dansa Michael Jackson.

"Îmi pare foarte rău că n-am fost la concertele lui aici. Mă gândeam să plec la Londra", a mai spus Alexandra Ungureanu. Ea a mai remarcat şi că "greutatea unei astfel de cariere este foarte mult pentru un om şi te poate face să îţi pierzi echilibrul".

Cântăreţul american Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici