Alice Cooper şi Slash, onoraţi pentru munca împotriva consumului de droguri şi alcool

Veteranii Alice Cooper şi Slash, solistul trupei Velvet Revolver, vor fi onoraţi pentru munca lor cu persoane dependente de droguri şi alcool, în cadrul unei gale organizate pe 9 mai la Hollywood.

32 afișări
Imaginea articolului Alice Cooper şi Slash, onoraţi pentru munca împotriva consumului de droguri şi alcool

Alice Cooper şi Slash, onoraţi pentru munca împotriva consumului de droguri şi alcool

După 26 de ani de abstinenţă, Alice Cooper are un sfat pentru generaţia mai tânără: "Nu este necesar să mori pentru arta ta".

Rocker-ul va fi onorat pentru munca sa cu artiştii dependenţi de droguri şi/ sau alcool în timpul unui dineu şi al unui concert organizate, pe 9 mai, de MusiCares MAP Fund, o asociaţie care oferă membrilor comunităţii muzicale acces la tratamente de dezintoxicare şi recuperare.

"M-am făcut util unor prieteni de-ai mei", a spus Cooper, care va fi recompensat cu premiul Stevie Ray Vaughan. "Sunt persoane care mă pot suna târziu, noaptea, să-mi spună «Fie vorba între noi, am o problemă»", a spus Cooper.

MusiCares îl va onora şi pe Slash, chitaristul trupei Velvet Revolver, pentru faptul că s-a dedicat misiunii şi scopurilor organizaţiei.

Cooper şi Slash vor susţine câte un concert la un eveniment la care nu se va servi alcool, organizat la Music Box, la teatrul Fonda, alături de Cat Power, Blind Melon şi Camp Freddy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici