Alicia Keys a născut un băieţel

Cântăreaţa şi compozitoarea Alicia Keys, în vârstă de 29 de ani, a născut, în noaptea de joi spre vineri, primul ei copil, un băieţel care a primit numele Egypt Dean, informează accesshollywood.com.

77 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys a născut un băieţel

Alicia Keys a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta este primul copil al Aliciei şi al patrulea al soţului său, rapperul şi producătorul muzical Swizz Beatz, pe numele său real Kaseem Dean, în vârstă de 32 de ani.

Alicia Keys şi Swizz Beatz s-au căsătorit pe 31 iulie, cei doi formând un cuplu din anul 2008.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional, iar până în prezent Alicia Keys a vândut peste 25 de milioane de albume şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 12 Grammy, 11 Billboard Awards şi trei American Music Awards. Cel mai recent album ai ei se intitulează "The Element of Freedom" şi a fost lansat în 2009.

Swizz Beatz lucrează în prezent la cel de-al treilea său album, după ce a lansat "One Man Band Man" (2007) şi "Haute Living" (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici