Amprentele mâinilor lui Michael Jackson, lăsate în cimentul de pe Hollywood Boulevard

Cei trei copii ai lui Michael Jackson i-au adus un omagiu tatălui lor, decedat în 2009, lăsând "amprentele" mâinilor şi picioarelor "regelui muzicii pop" în cimentul din faţa Grauman's Chinese Theatre, una dintre cele mai celebre săli de cinema de pe Hollywood Boulevard, Los Angeles.

775 afișări
Imaginea articolului Amprentele mâinilor lui Michael Jackson, lăsate în cimentul de pe Hollywood Boulevard

"Amprentele" mâinilor lui Michael Jackson, lăsate în cimentul de pe Hollywood Boulevard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paris, Prince şi Blanket, care apar foarte rar în public, au lăsat în cimentul din faţa Chinese Theatre urmele unei perechi de pantofi şi ale unei perechi din celebrele mănuşi decorate cu pietre preţioase ale tatălui lor.

Mama lui Michael Jackson, Katherine, şi trei dintre fraţii cântăreţului, Tito, Marlon şi Jackie, au asistat la ceremonie, care a fost precedată de un spectacol de o oră, în prezenţa legendarului producător al starului, Quincy Jones, şi a tânărului cântăreţ Justin Bieber.

Amprentele "regelui muzicii pop" sunt plasate alături de cele ale unor legende precum Marilyn Monroe, Humphrey Bogart şi Bette Davis.

Ceremonia a fost organizată în aceeaşi zi în care la Los Angeles a avut loc o reprezentaţie a spectacolului "Michael Jackson: The Immortal World Tour", conceput de compania Cirque du Soleil, consacrat celebrului cântăreţ american.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă la sfârşitul lunii noiembrie, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici