Amprentele cântăreţului Michael Jackson, imortalizate în cimentul de la Hollywood

Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson vor imprima la sfârşitul lunii ianuarie amprentele mâinilor şi picioarelor tatălui lor defunct în cimentul din faţa celebrului Grauman's Chinese Theatre din Hollywood, în cadrul unei ceremonii omagiale, au anunţat, joi, organizatorii.

525 afișări
Imaginea articolului Amprentele cântăreţului Michael Jackson, imortalizate în cimentul de la Hollywood

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paris, Prince şi Blanket vor imprima în cimentul de la Hollywood amprentele pantofilor şi celebrele mănuşi decorate cu diamante purtate de tatăl lor, decedat în iunie 2009.

Copiii vor fi însoţiţi de alţi membri ai familiei Jackson la acest eveniment, care va avea loc pe 26 ianuarie, au precizat organizatorii.

Amprentele "regelui muzicii pop" se vor afla alături de cele ale unor legende al cinematografiei: Marilyn Monroe, Humphrey Bogart şi Bette Davis.

Ceremonia va avea loc în aceeaşi zi în care la Los Angeles va avea loc o reprezentaţie a spectacolului "Michael Jackson: The Immortal World Tour", conceput de compania Cirque du Soleil, consacrat celebrului cântăreţ american.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă la sfârşitul lunii noiembrie, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici