Amy Winehouse a căzut pe silicoane

Implanturile cu silicon ale lui Amy Winehouse au fost puse în pericol din cauza exceselor bahice ale artistei britanice, care a căzut pe sâni, după o noapte de beţie în locuinţa ei din Londra, informează thesun.co.uk.

65 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a căzut pe silicoane

Amy Winehouse a căzut pe silicoane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Winehouse, în vârstă de 26 de ani - care în urmă cu câteva săptămâni le-a spus chirurgilor care au operat-o în urmă cu câteva luni că noile ei implanturi cu silicon îi provoacă dureri -, a căzut pe sâni şi a suferit câteva tăieturi pe frunte.

Ea le-a cerut gărzilor ei de corp să o transporte la aceeaşi clinică privată din Harley Street unde şi-a făcut operaţia de mărire a sânilor, în urmă cu şapte luni. Medicii londonezi au constatat că artista avea câteva vânătăi la nivelul coastelor şi au decis să o interneze pe Amy pentru a o ţine sub supraveghere medicală în noaptea de duminică spre luni. Însă luni turbulenta cântăreaţă a refuzat să părăsească clinica.

Rănile suferite de Amy Winehouse au fost descrise de medici ca fiind "nu foarte serioase", iar agentul de presă al artistei a declarat: "Ei chiar îi place această clinică şi ar putea rămâne acolo câteva zile".

O sursă a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că Amy Winehouse, care a căzut după o noapte de beţie în apartamentul ei din nordul Londrei, a creat un adevărat haos în clinică, la puţin timp după ce a fost internată.

"Amy alerga încoace şi încolo pe coridoare, fără bluză şi mirosind a alcool. Se plângea că are dureri mari din cauza vânătăilor de pe sâni şi de pe coaste. Infirmierele au fost nevoite să intervină şi să îi ceară să se liniştească. În cele din urmă, a trebuit să fie dusă în rezerva ei. Infirmiera şefă era extrem de furioasă", a declarat o sursă.

O altă sursă a declarat că, imediat după căzătură, Amy Winehouse s-a temut că a suferit o fractură şi le-a cerut gărzilor ei de corp să o ducă la spital. Medicii s-au temut ca ea să nu fi suferit o comoţie cerebrală, deoarece avea un cucui foarte mare pe frunte şi s-a tăiat deasupra sprâncenei.

La începutul acestei luni, cântăreaţa britanică s-a întors în clinica în care a fost operată, temându-se că va trebui să renunţe la implanturile cu silicon, însă, după un consult al medicilor, aceştia au declarat că nu există niciun motiv pentru a efectua o astfel de intervenţie.

Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album muzical de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă, după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici