Amy Winehouse a confirmat că s-a împăcat cu fostul ei soţ

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, fotografiată la braţul fostului ei soţ, Blake Fielder-Civil, a mărturisit că s-a împăcat cu acesta şi că se vor muta împreună într-o locuinţă din Londra, informează thesun.co.uk.

51 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a confirmat că s-a împăcat cu fostul ei soţ

Amy Winehouse a confirmat că s-a împăcat cu fostul ei soţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotografia a fost realizată la puţin timp după ce cuplul a părăsit o clinică din Londra unde Amy Winehouse a primit un tratament pentru nişte probleme medicale provocate de implanturile cu silicon care i-au fost puse anul trecut.

După această vizită, cei doi au mers împreună într-un club de jazz din cartierul londonez Soho.

Amy Winehouse a achiziţionat recent o reşedinţă în valoare de 2,5 milioane de lire (2,85 milioane de euro) în cartierul Camden din Londra, unde intenţionează să se mute împreună cu Blake Fielder-Civil.

"Regele şi regina din Camden se întorc acasă", a scris Amy Winehouse pe platforma de micro-blogging Facebook.

"Amy ne-a cerut să îi spunem «doamna Fielder-Civil». Ei au fost foarte romantici pe tot parcursul serii. Sunt complet îndrăgostiţi unul de celălalt", a declarat Sam Shaker, patronul acelui club de jazz.

Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy, a fost lansat în urmă cu peste trei ani. Însă, după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool.

Producătorul muzical Blake Fielder-Civil, în vârstă de 31 de ani, a anunţat, în ianuarie anul trecut, că intenţionează să ceară divorţul, invocând un adulter comis de soţia lui.

Cei doi s-au căsătorit la Miami, în mai 2007, şi au avut o relaţie tumultuoasă, ce a culminat cu trimiterea după gratii a lui Blake Fielder-Civil, pentru o bună parte din anul 2008, pentru agresarea fizică a unui patron de bar şi obstrucţionarea justiţiei. Divorţul dintre Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil a fost pronunţat în iulie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici