Amy Winehouse a devenit fotomodel şi designer vestimentar

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a pozat în revista Glamour pentru a-şi prezenta propria linie vestimentară, concepută în colaborare cu brandul Fred Perry, devenind astfel fotomodel şi designer, informează femalefirst.co.uk.

64 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a devenit fotomodel şi designer vestimentar

Amy Winehouse a devenit fotomodel şi designer vestimentar

Linia vestimentară concepută de cântăreaţa britanică conţine jachete, cămăşi, rochii şi fuste, iar Amy Winehouse prezintă aceste articole vestimentare în numărul din luna noiembrie al revistei Glamour (ediţia britanică).

"Colecţia pe care am conceput-o este atât de clasică, deoarece stilul lor (al casei Fred Perry, n.r.) şi al meu se aseamănă foarte mult. Modelele casei Fred Perry sunt preferatele mele. Întotdeauna le-am iubit, întotdeauna le-am purtat, iar acum mă simt ca şi cum aş trăi într-un vis. Nu sunt o persoană cu prea multă încredere în sine, însă am multă încredere în această colecţie", a declarat cântăreaţa britanică.

Amy Winehouse a mai spus că s-a concentrat asupra designului vestimentar după ce fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, a fost condamnat la închisoare, în 2008, pentru agresiune şi obstrucţionarea justiţiei. "Am trecut prin multe probleme împreună cu fostul meu soţ şi am avut mult timp la dispoziţie pentru a concepe această colecţie", a mărturisit cântăreaţa.

Potrivit revistei New Musical Express, culorile predominante din colecţia creată de Amy Winehouse sunt negru şi roz, iar preţurile fiecărui articol sunt cuprinse între 22 de lire sterline şi 100 de lire sterline.

Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy.

Însă după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici