Amy Winehouse a leşinat pe insula St. Lucia

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost tratată împotriva deshidratării, după ce a leşinat în timpul vacanţei pe care o petrece pe insula St. Lucia din Caraibe, potrivit purtătorului de cuvânt al artistei, citat de BBC News Online.

21 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a leşinat pe insula St. Lucia

Amy Winehouse a leşinat pe insula St. Lucia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Winehouse, în vârstă de 23 de ani, a petrecut o noapte în spitalul din St. Lucia, aflându-se sub supravegherea medicilor, după ce a leşinat în camera ei de hotel.

O sursă a declarat că artista britanică, aflată în vacanţă pe insula din Caraibe, "a alergat prea mult cu copiii cu care se juca", cu puţin timp înainte de a leşina.

Purtătorul ei de cuvânt a declarat că medicii locali i-au spus că "este deshidratată şi că trebuie să bea mai multă apă".

Amy Winehouse urmează să susţină un concert în cadrul Festivalului de Jazz din St. Lucia, în cursul săptămânii viitoare.

Cântăreaţa britanică a obţinut un ordin judecătoresc care le interzice paparazzilor să o fotografieze în afara reşedinţei sale din nordul Londrei.

Purtătorul de cuvânt al artistei a confirmat faptul că o copie a acestui ordin judecătoresc, care le interzice fotografilor să o urmărească sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa ei, a fost lipit pe zidurile reşedinţei londoneze a cântăreţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici