Amy Winehouse a protestat topless în faţa unui hotel

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse i-a şocat pe oaspeţii hotelului din Caraibe unde este cazată, alergând pe jumătate goală în faţa intrării principale, după ce se înfuriase pentru că i s-a spus că ţinuta topless este interzisă pe plaja din apropiere, relatează femalefirst.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a protestat topless în faţa unui hotel

Amy Winehouse a protestat topless în faţa unui hotel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unul din oaspeţii hotelului Cotton Bay Village de pe insula St. Lucia a declarat: "Toţi turiştii au fost şocaţi când au văzut-o că începe să alerge pe jumătate goală". Potrivit aceluiaşi martor, celebra cântăreaţă britanică vorbea singură, îşi agita braţele în aer, dar nimeni nu a putut să înţeleagă ce spunea.

Amy Winehouse a continuat să alerge într-o ţinută sumară, trecând foarte aproape de zona destinată copiilor care se jucau în piscina hotelului, pentru a ajunge la cabina unde îşi lăsase hainele.

Celebra cântăreaţă a fost oprită în cele din urmă de un angajat al hotelului, care i-a înmânat un prosop albastru pentru a se acoperi.

Amy Winehouse, în vârstă de 25 de ani, s-a întors în St. Lucia săptămâna trecută, cu scopul a cumpăra acolo o locuinţă, după ce a declarat că s-a îndrăgostit de această insulă din Caraibe în perioada celor trei luni de vacanţă petrecute la începutul anului în acest paradis exotic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici