Amy Winehouse finalizează înregistrările pentru cel de-al treilea album

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse se întoarce în Miami pentru a finaliza înregistrările pentru cel de-al treilea album din carieră, la peste doi ani după prima ei vizită în oraşul american, când s-a căsătorit cu Blake Fielder-Civil, informează thesun.co.uk.

10 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse finalizează înregistrările pentru cel de-al treilea album

Amy Winehouse finalizează înregistrările pentru cel de-al treilea album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse

Celebra cântăreaţă britanică a fost achitată, în iulie, de un tribunal londez de acuzaţia de agresiune, iar această decizie îi va uşura obţinerea vizei de lucru pe teritoriul american.

Amy Winehouse va zbura în curând spre Miami pentru a se întoarce în studiourile de înregistrări, alături de producătorul muzical Salaam Remi, cu care a colaraborat şi la celebrul ei album de succes, "Back To Black".

"Miami este un loc plin de semnificaţii pentru ea şi unde va putea să îşi regăsească inspiraţia pentru noile piese", a declarat o sursă apropiată artistei.

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse

Potrivit presei britanice, Amy Winehouse are câteva chestiuni rămase nerezolvate în America. Ea şi-a anulat concertul pe care trebuia să-l susţină, în aprilie, la festivalul Coachella din California, având probleme cu obţinerea vizei americane. De asemenea, ea ar putea să reia colaborarea şi cu Snoop Dogg, celebrul rapper american. Cei doi au înregistrat deja trei piese împreună, însă sesiunile lor de înregistrări au fost afectate abuzul de alcool şi de droguri.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Anul trecut, faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy.

În ultimii doi ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile, în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici