Amy Winehouse, plătită pentru un concert cu 1 milion de lire sterline

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a primit o ofertă de 1 milion de lire sterline (1,25 milioane de euro) pentru a susţine un concert la Moscova pentru iubita lui Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea, informează The Sun.

23 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, plătită pentru un concert cu 1 milion de lire sterline

Amy Winehouse, plătită pentru un concert cu 1 milion de lire sterline (Imagine: Mediafax Foto)

Autoarea hitului "Back to Black", care miercuri a aflat că nu va fi pusă sub acuzaţie pentru deţinere şi consum de droguri, ar urma să cânte la o galerie de artă din Moscova.

Potrivit sursei citate, concertul ar urma să fie susţinut în onoarea Dariei Jukova, în vârstă de 25 de ani, fost top model care i-a câştigat inima patronului clubului Chelsea, Roman Abramovici, în vârstă de 41 de ani.

Winehouse a câştigat cele mai importante cinci premii la ediţia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional.

Recent, cântăreaţa a obţinut trei nominalizări la premiile Ivor Novello, acordate celor mai buni compozitori ai anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici