Amy Winehouse se va recăsători cu fostul ei soţ

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse se va recăsători, în februarie, cu Blake Fielder-Civil, fostul ei soţ, pe insula St. Lucia din Caraibe, unde a petrecut o vacanţă prelungită în prima parte a anului trecut, informează mirror.co.uk.

42 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse se va recăsători cu fostul ei soţ

Amy Winehouse se va recăsători cu fostul ei soţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

A doua căsătorie a lui Amy Winehouse cu Blake Fielder-Civil va fi celebrată într-un cerc restrâns, în luna februarie, imediat după ce fostul soţ al artistei britanice va termina programul de dezintoxicare pe care îl urmează într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în Marea Britanie. Potrivit unor surse, la această ceremonie nu vor participa părinţii cântăreţei britanice, care au declarat în nenumărate ocazii că sunt împotriva relaţiei fiicei lor cu Blake Fielder-Civil.

Amy Winehouse, în vârstă de 26 de ani, i-a mărturisit unui prieten: "Totul merge bine cu Blake. Imediat ce va avea dreptul să părăsească ţara şi după ce programul lui de la clinica de dezintoxicare se va încheia, ne vom căsători".

Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy, a fost lansat în urmă cu peste trei ani. Însă, după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool.

Producătorul muzical Blake Fielder-Civil, în vârstă de 31 de ani, a anunţat, în ianuarie anul trecut, că intenţionează să ceară divorţul, invocând un adulter comis de soţia lui.

Cei doi s-au căsătorit la Miami, în mai 2007, şi au avut o relaţie tumultuoasă, ce a culminat cu trimiterea după gratii a lui Blake Fielder-Civil, pentru o bună parte din anul 2008, pentru agresarea fizică a unui patron de bar şi obstrucţionarea justiţiei. Divorţul dintre Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil a fost pronunţat în iulie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici