Amy Winehouse va scrie o carte pentru copii

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a început să scrie poezii inspirate din propria ei experienţă de viaţă, sperând ca poveştile sale în versuri să reprezinte, la rândul lor, o sursă de inspiraţie pentru tinerii cititori, informează femalefirst.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse va scrie o carte pentru copii

Amy Winehouse va scrie o carte pentru copii

O sursă din anturajul artistei a declarat că "Amy se simte foarte inspirată de când locuieşte în St. Lucia. Iubeşte atmosfera liniştită de acolo şi acest lucru a încurajat-o să scrie din nou".

Aceeaşi sursă precizează faptul că Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, unul dintre prietenii cântăreţei britanice, i-a spus în trecut acesteia că poezia reprezintă o bună modalitate de a te exprima, iar Winehouse a considerat că un volum de poezie inspirat din viaţa ei ar fi un început bun.

Amy Winehouse, în vârstă de 25 de ani, s-a întors în St. Lucia în urmă cu două săptămâni, cu scopul a cumpăra acolo o locuinţă, după ce a declarat că s-a îndrăgostit de această insulă din Caraibe în perioada celor trei luni de vacanţă petrecute la începutul anului în acest paradis exotic. Recent, ea a declarat că şi-a învins dependenţa de droguri, mulţumită vacanţei prelungite pe care a petrecut-o pe insula St. Lucia.

Totodată, cântăreaţa britanică a mărturisit că intenţionează să petreacă mai mult timp departe de tentaţiile vieţii din Londra şi că textele pe care le scrie în prezent au o profundă tentă personală, sperând, în acelaşi timp, că ele îi vor ajuta pe oameni să o înţeleagă mai bine.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy în 2008.

În ultimii doi ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici