Amy Winehouse vrea să se mute în Caraibe

Amy Winehouse, care în prezent se află în vacanţă în St. Lucia, o insulă tropicală din Caraibe, ia în considerare varianta de a se muta acolo, informează gigwise.com
.

35 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse vrea să se mute în Caraibe

Amy Winehouse vrea să se mute în Caraibe (Imagine: www.gigwise.com)

"Aş putea cu uşurinţă să mă mut aici. Oamenii sunt minunaţi, iar scena muzicală locală mă inspiră", a declarat cântăreaţa pentru ziarul Daily Star.

O sursă apropiată vedetei a declarat că acesta se simte foarte bine de când a ajuns pe insulă.

Vezi galerie foto cu Amy Winehouse în Caraibe

"Amy a învăţat multe din cultura locală. A participat la un festival de muzică de aici şi a ascultat diferite formaţii", a mai spus sursa citată.

De curând, pe Internet au apărut o serie de fotografii care o arată pe Winehouse întotând topless şi dansând în balconul camerei sale de hotel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici