Ana Maria Ferenţ şi Rona Hartner participă la "Serviţi, vă rog! "

Ana Maria Ferenţ, Rona Hartner, Wilmark şi Mihai (ex. 3rei Sud-Est) se vor întrece în hărnicie şi îndeletniciri gospodăreşti, dar şi în peripeţii, vineri şi sâmbătă, de la ora 20.30, la Pro TV, în emisiunea "Serviţi, vă rog!", informează televiziunea.

348 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Ferenţ şi Rona Hartner participă la "Serviţi, vă rog! "

Ana Maria Ferenţ şi Rona Hartner participă, vineri şi sâmbătă, la "Serviţi, vă rog! "

Vegetariană convinsă, Ana Maria Ferenţ va încerca să scape de sarcinile legate de animalele din curte, de îngrijirea lor, dar şi de transformarea lor în hrană pentru clienţi.

Pentru că o va pune să jumulească o găină, Ana Maria Ferenţ îl va boteza pe Nea Marin "Dracula" sau "Scaraoschi" şi îi va pregăti o surpriză de proporţii acestuia la petrecerea de final de "mandat" de gazdă. Pe o farfurie, alături de o delicioasă felie de tiramisu, Ana Maria va aşeza cu grijă ghearele şi capul găinii sacrificate la cererea lui Nea Marin pentru prânzul clienţilor pensiunii. Nevoită să intre în coteţul găinilor, Ana Maria Ferenţ va purta o mască pe nas şi gură pentru a putea rezista mirosului neplăcut, iar la jumulitul găinii va folosi o mănuşă de cauciuc pentru a nu atinge carnea direct cu degetele.

Chiar dacă nu va găsi calea de comunicare cu animalele din ogradă, Ana Maria îşi va lua revanşa în relaţia cu copiii din pensiune care se vor împrieteni cu ea şi o vor însoţi pretutindeni.

Ana Maria Feren

Rona Hartner va găsi o altă metodă pentru a-şi duce la îndeplinire sarcinile de lucru trasate de Nea Marin: comunicarea. Nu va exista gaşcă, găină, oaie, capra, văcuţă, măgăruş sau vietate în bătătură cu care Rona să nu discute ca de la egal la egal. Fie că le va certa, le va lăuda, le va răsfăţa sau le va ruga să o voteze gazda perfectă, Rona va găsi calea să le facă să-i dea lapte, să o placă, să o lase să-şi facă treaba. Şi la sectorul gătit, Rona va lăsa clienţii cu gura căscată, pentru că va pregăti numai delicatese, mâncăruri alese şi combinaţii inedite.

Rona Hartner

Împreună cu Wilmark, Rona va lua copilaşii cazaţi în pensiune şi îi va plimba cu căluţul prin împrejurimi. Wilmark va încăleca şi pe un măgăruş, care îl va duce la moară pentru a măcina mâncarea pentru animale. Chiar dacă pentru orice bărbat ar reprezenta o provocare greu de trecut, pentru Wilmark, îngrijitul unui bebeluş de 3 luni va fi floare la ureche, o adevărată plăcere, poate şi pentru că are antrenamentul făcut de la micuţul Loukas.

Willmark

Nea Marin îl va "teroriza" pe Wilmark şi în somn şi fiecare minut de odihnă îi va aduce columbianului şi sentimente de vinovăţie că nu munceşte, cum a primit indicaţii să facă. Wilmark va demonstra că este un om de bază şi în bucătărie unde va găti specialităţi columbiene.

Chiar dacă a venit la "Serviţi, vă rog!" la dorinţa şi la sfaturile soţiei şi fiicei lui, Mihai (ex. 3rei Sud-Est) nu se va declara un fan al vieţii la ţară. Chiar dacă va săpa ore în şir alături de Wilmark pentru a face în curte o piscina pentru raţe, Mihai va deveni erou datorită altei îndeletniciri. El va cuceri pe toată lumea cu pâinea pe vatră pe care o va prepara după o reţetă specială.

Mihai (ex. 3rei Sud-Est)

Clienţii pensiunii vor avea dreptul să voteze vedeta care a fost . Fie că cel care va primi cele mai multe voturi va fi Wilmark, Mihai, Rona sau Ana Maria, cei mai fericiţi vor fi membrii unei familii numeroase, dar sărace, care vor pleca pentru prima dată împreună într-o vacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici