Anca Parghel - "Artistul anului 2008" la Premiile Muzicale RRA

Anca Parghel a primit trofeul "Artistul anului 2008" la cea de-a VII-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi(RRA), eveniment care s-a desfăşurat duminică seara, la Sala Radio din Bucureşti, publicul ţinând un moment de reculegere în amintirea artistei.

50 afișări
Imaginea articolului Anca Parghel - "Artistul anului 2008" la Premiile Muzicale RRA

Anca Parghel - "Artistul anului 2008" la Premiile Muzicale RRA (Imagine: Mediafax Foto)

Postul public de radio a decernat trofeele celei de-a VII-a ediţii a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi, duminică, într-un spectacolul de gală, la care au participat cântăreţi, artişti, compozitori, dar şi reprezentanţi ai Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), în frunte cu Maria Ţoghină, preşedintele - director general al Radioului Public.

În cadrul galei au fost acordate 16 premii pe genuri şi secţiuni şi alte 3 premii speciale, care au reflectat performanţele muzicale pop, dance, folk şi rock ale anului 2008 în muzica românească. Gala a fost prezentată de Alina Sorescu şi Bogdan Pavlică.

Trofeul "Artistul anului 2008" a revenit cântăreţei Anca Parghel. La aceeaşi secţiune au mai fost nominalizaţi Smiley şi Mircea Baniciu.

Premiul a fost acordat de Maria Ţoghină, preşedintele -director general al SRR, celor doi fii ai Ancăi Parghel, Tudor şi Ciprian.

"Premiul revine unui artist deosebit. A cântat întotdeauna cu dragoste, cu dăruire (...) Şi-a dăruit întreaga viaţă muzicii de calitate", a spus Maria Ţoghină, vorbind despre Anca Parghel, care a decedat în decembrie 2008.

La solicitarea unuia dintre băieţii Ancăi Parghel, în memoria artistei, publicul a ţinut un moment de reculegere.

Anca Parghel a câştigat şi un alt premiu la Gala Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi. Astfel, melodia "Brasil" (Tom Boxer feat. Anca Parghel & Fly Project) a fost desemnată "Cel mai bun cântec pop-dance". La aceeaşi categoria au mai fost nominalizate "Allegria" (Fly Project), "Stay with me" (Akcent), "Hello, lonely girl!" (Wassabi) şi "Baby, get up and dance" (Andreea Bălan).

Brasil (TOM BOXER feat ANCA PARGHEL & FLY PROJECT)

Vezi aici lista completă a câştigătorilor celei de-a VII-a ediţii a Premiilor Muzicale RRA

 

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici