Andra a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu

Andra a deschis, sâmbătă seara, Târgul de Crăciun de la Sibiu cu un concert extraordinar de iarnă la care au participat aproximativ cinci mii de oameni.

143 afișări
Imaginea articolului Andra a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu

Andra a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu (Imagine din arhiva; Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Odată cu inaugurarea târgului au fost deschise cele 70 de căsuţe în care se vând produse specifice de sărbători şi a fost pus în funcţiune iluminatul festiv pentru Crăciun şi Anul Nou.

Andra a urcat pe scenă puţin după ora 19.00 şi a interpretat câteva dintre melodiile ei cele mai cunoscute, dar şi colinde de sărbători.

Aproximativ cinci mii de oameni s-au aflat în Piaţa Mare a oraşului şi au ascultat concertul, după care şi-au făcut cumpărături de la comercianţii care au închiriat cele 70 de căsuţe de lemn instalate în piaţa centrală a oraşului.

Sibienii şi turiştii pot cumpăra de aici dulciuri, turtă dulce, vată de zahăr, ciocolată, globuri, ornamente de iarnă, ghirlande de brad, articole de îmbrăcăminte de iarnă şi multe alte produse.

În centrul pieţei a fost amenajat un Orăşel al Copiilor, cu carusel şi alte jocuri pentru cei mici. În plus, a fost instalat un brad de peste 20 de metri, frumos împodobit.

Tot sâmbătă seara a fost pus în funcţiune, în tot oraşul, iluminatul festiv de sărbători. Mii de beculeţe, steluţe, ţurţuri, fulgi de nea şi alte figurine au fost montate în centrul oraşului şi în cartiere.

Primăria Sibiu a plătit 248.905,18 lei societăţii Sarmis Impex, care asigură montarea, demontarea, reparaţiile, întreţinerea şi asistenţa tehnică pentru iluminatul festiv de sărbători.

Alţi 40.000 de lei sunt asiguraţi din bugetul Sibiului pentru concertele care vor avea loc pe scena din Piaţa Mare a Sibiului până la închiderea Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun se desfăşoară în perioada 28 noiembrie 2009 - 3 ianuarie 2010 şi este organizat de Primăria Sibiu, în parteneriat cu Ambasada Austriei, care a suportat toate costurile legate de amenajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici