Andra şi Măruţă vor fi naşii lui Cristian Popescu Piedone la nunta de argint

Andra şi Măruţă vor fi naşii lui Cristian Popescu Piedone la nunta de argint, când îşi va reînnoi jurămintele, joi, la emisiunea "Happy Hour", într-o transmisiune în direct de la Biserica "Sfântul Spiridon cel Nou" din Capitală.

834 afișări
Imaginea articolului Andra şi Măruţă vor fi naşii lui Cristian Popescu Piedone la nunta de argint

Andra şi Cătălin Măruţă (Imagine: Razvan Iosif/ Mediafax Foto)

Cătălin Măruţă este pe cale să devină, la propriu, naşul în showbiz. După ce l-a cununat pe Pepe, acum o să fie şi naş la nunta de argint a lui Piedone. Împreună cu Andra, Măruţă îl va năşi pe Piedone, care îşi reînnoieşte jurămintele joi, în direct la "Happy Hour", la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, informează Pro TV.

Ajutat de naşul Măruţă, Cristian Popescu Piedone va pune la cale o nuntă de argint şi de pomină.

În cinstea evenimentului şi a naşului său, primarul îşi scoate pentru prima dată la defilare colecţia de maşini de epocă. În amintirea uneia dintre cele mai frumoase zile din viaţa lui, va reface alaiul de nuntă de acum 25 de ani. Numai că dacă atunci se plimba pe Calea Victoriei cu Daciile epocii comuniste, acum va merge cu maşini cum mai pot fi văzute doar în filme. Mai mult, primarul îi pregăteşte soţiei, în complicitate cu naşul Măruţă o mulţime de momente originale şi aşteaptă la rândul lui să vadă cu ce surprize s-a gândit nevasta să îl dea pe spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici