Andreea Marin, despre actriţa Reese Witherspoon: "Ştiam că mă invidiază în taină"

Vedeta a găsit o revistă pe coperta căreia se află Reese Witherspoon, într-o ipostază în care a pozat şi ea, în trecut, scrie ONE.

1375 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin, despre actriţa Reese Witherspoon: "Ştiam că mă invidiază în taină"

Andreea Marin, despre actriţa Reese Witherspoon: "Ştiam că mă invidiază în taină"

"Ei, asta nu-mi place mie la Reese! Mereu se ia după mine! Sau o fi mai friguţ pe plajă acolo la ea? Oricum, e bine să ai mereu pe-aproape o blăniţă  musai bleu sau, in fine, să admitem si una cu putin portocaliu). 😀 Reese Witherspoon P.S. Reese a avut şansa să mă intervieveze cu ceva timp în urma la Washington. Sau invers... nu mai stiu. 😀", este primul mesaj postat de Andreea Marin.

"Chiar nu mă aşteptam la asta de la Reese! Să mă copieze ea pe mine-n văzul lumii, asa... parcă nu-mi vine să cred, o fi fost totusi frigut acolo pe plajă la ea, un ger o fi dat prin L.A., nu stiu ce să zic... (stiam ca ma invidiază în taină si că aspira să fie ca mine, dar nici chiar asa! 🤔) O sun azi s-o linistesc, să-i explic eu ca e loc sub soare pentru toată lumea, chiar si la umbra şi cu blanita pe umeri ( de preferat una bleu, frumos pieptanată, nu zgribulită si portocalie, decolorată la spălat, aşa nu!) 😀 O să-i amintesc finut ca era fataăserioasă atunci când a avut şansa să mă intervieveze acum ceva timp la Washington. Sau eu pe ea...mă rog, nu contează, e doar un mic detaliu. Blaniţă e marea problema acum!", a mai scris Andreea Marin, apoi la menţionat că a fost o glumă, scrie ONE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici