Andreea Marin: Nu sunt genul de femeie din Sex and the city - VIDEO

Deşi are acces la cele mai recente colecţii ale marilor designeri, Andreea Marin Bănică nu se declară o împătimită a shopping-ului. Vedeta declară că e adepta cumpărăturilor pe repede înainte, aşa că nu pierde prea mult timp prin magazine.

379 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin: Nu sunt genul de femeie din Sex and the city - VIDEO

Andreea Marin: Nu sunt genul de femeie din Sex and the city (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Cât despre shopping-ul pentru noul sezon, Andreea ne-a mărturisit că a apucat să îşi cumpere câteva piese. "Am facut cumpărături de curând, la New York, pentru că am fost într-o scurtă vacanţă."

"Nu-mi place foarte mult să vorbesc despre felul în care îmi fac cumpărăturile. Nu sunt genul de femeie din "Sex and the city", deşi admir producţia şi mă distrează, însă sunt mai degraba ca un bărbat, care merge la cumpărături exact în magazinul în care ştie că-l interesează ceva.

Citeşte mai multe despre Andreea Marin Bănică pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici