Andreea Marin va prezenta emisiunea "Preţuieşte viaţa", difuzată din octombrie, la TVR

Andreea Marin va realiza şi va prezenta emisiunea "Preţuieşte viaţa", care va fi difuzată din luna octombrie, la TVR, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Română.

3970 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin va prezenta emisiunea "Preţuieşte viaţa", difuzată din octombrie, la TVR

Andreea Marin va prezenta emisiunea "Preţuieşte viaţa", difuzată din octombrie, la TVR

Conform sursei citate, Andreea Marin revine, din octombrie, la TVR, într-un proiect "în care crede, un proiect cu un impact pozitiv asupra oamenilor".

La emisiunea "Preţuieşte viaţa", Andreea Marin îi va aduce în lumina reflectoarelor "pe cei care au tăria de a alege potecile anevoioase în locul drumului lin, pentru a întinde o mână de ajutor semenilor lor".

Totodată, prin intermediul emisiunii "Preţuieşte viaţa", oameni care au dovedit deja că ştiu să preţuiască viaţa vor afla că gesturile lor nu au trecut neobservate şi vor fi recompensaţi pentru meritele lor, se mai spune în comunicatul TVR.

Data, ziua şi ora de la care urmează să fie difuzată emisiunea nu au fost încă stabilite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici