Andy Garcia s-a întâlnit cu jucătorii de la FC Barcelona, la Bucureşti

Actorul Andy Garcia, aflat la Bucureşti pentru filmările la pelicula "What About Love", i-a salutat pe jucătorii echipei FC Barcelona, sosiţi în Capitală pentru amicalul cu Dinamo, conform unei fotografii postate pe Twitter de portarul catalanilor, Jose Manuel Pinto.

357 afișări
Imaginea articolului Andy Garcia s-a întâlnit cu jucătorii de la FC Barcelona, la Bucureşti

Andy Garcia s-a întâlnit cu jucătorii de la FC Barcelona, la Bucureşti (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Actorul Andy Garcia salutându-ne, astăzi, la cină", a scris Pinto pe Twitter, lângă fotografia în care apărea Andy Garcia.

Săptămâna aceasta, Sharon Stone şi Andy Garcia au început filmările pentru pelicula "What About Love", regizată de regizorul Klaus Menze. Andy Garcia este cazat la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, unde este cazată şi delegaţia FC Barcelona.

În vederea meciului amical cu Dinamo, delegaţia echipei FC Barcelona a sosit, vineri seară, la Bucureşti, cu o cursă charter de la Goteborg, care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

De la aeroport, echipa antrenată de Tito Vilanova a plecat la Hotelul Radisson Blu, unde va locui pe perioada şederii în Capitala României. Întoarcerea formaţiei catalane în Spania este programată imediat după meciul de sâmbătă.

Echipa Dinamo dispută, sâmbătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici