Andy Roddick şi-a anunţat logodna cu modelul Brooklyn Decker

Tenismanul american Andy Roddick, numărul şase mondial în clasamentul ATP, şi-a anunţat, luni, logodna cu modelul Brooklyn Decker.

21 afișări
Imaginea articolului Andy Roddick şi-a anunţat logodna cu modelul Brooklyn Decker

Andy Roddick şi-a anunţat logodna cu modelul Brooklyn Decker (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem foarte fericiţi să anunţăm că Andy şi Brooklyn Decker s-au logodit. Din cauza agendei lor încărcate, Andy şi Brooklyn nu pot spune cât va dura logodna, urmând să stabilească ulterior o dată pentru căsătorie", indică site-ul oficial al jucătorului american.

Brooklyn Decker, în vârstă de 21 de ani, s-a remarcat în special după ce a apărut, din 2006, în numărul anual special al revistei americane Sports Illustrated.

Roddick, în vârstă de 25 de ani, participă în prezent la turneul de la Miami, unde se află şi logodnica sa, pe care a cunoscut-o în urmă cu un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici