Angelina Jolie, apariţie publică după gala premiilor Oscar. Ce ţinută a purtat vedeta - FOTO

Angelina Jolie a apărut în public după ceremonia de decernare a premiilor Oscar, vedeta alegând o ţinută complet diferită faţă de cea care a atras atenţia tuturor la gala Oscarurilor.

11979 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, apariţie publică după gala premiilor Oscar. Ce ţinută a purtat vedeta - FOTO

Angelina Jolie (Imagine: Hepta)

Angelina a participat la cea de-a treia ediţie a summit-ului "Femei în lume", care a avut loc la New York, purtând o pereche de pantaloni.

Angelina Jolie a făcut senzaţie la Oscar, purtând o rochie neagră spectaculoasă din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul şoldului, din colecţia Atelier Versace. Actriţa americană a pozat pe covorul roşu din faţa Hollywood and Highland Center din Los Angeles, alături de partenerul ei de viaţă Brad Pitt şi de părinţii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici