Angelina Jolie, prea slabă? Cum a arătat vedeta la gala premiilor Oscar - GALERIE FOTO

Angelina Jolie a fost prezentă, duminică seară, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, alături de Brad Pitt, vedeta stârnind din nou îngrijorare cu privire la starea sa de sănătate, din cauză că pare prea slabă.

15090 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, prea slabă? Cum a arătat vedeta la gala premiilor Oscar - GALERIE FOTO

Angelina Jolie, prea slabă? Cum a arătat vedeta la gala premiilor Oscar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie a făcut din nou senzaţie la Oscar, purtând o rochie neagră spectaculoasă din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul şoldului, din colecţia Atelier Versace. Actriţa americană a pozat pe covorul roşu din faţa Hollywood and Highland Center din Los Angeles, alături de partenerul ei de viaţă Brad Pitt şi de părinţii acestuia.

VEZI GALERIA FOTO

Anul trecut, actriţa a avut câteva apariţii în care a stârnit îngrijorarea, deoarece unele zvonuri spuneau că ar supravieţui cu doar 600 de calorii pe zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici