Piciorul Angelinei Jolie, subiect în emisiunea lui Jay Leno. Ce a spus realizatorul despre ţinuta vedetei de la Oscar - VIDEO

Angelina Jolie a fost ironizată de Jay Leno, după ce actriţa a purtat la gala premilor Oscar o rochie care îi arăta aproape în întregime piciorul drept.

1478 afișări
Imaginea articolului Piciorul Angelinei Jolie, subiect în emisiunea lui Jay Leno. Ce a spus realizatorul despre ţinuta vedetei de la Oscar - VIDEO

Piciorul Angelinei Jolie, subiect în emisiunea lui Jay Leno. Ce a spus realizatorul despre ţinuta vedetei de la Oscar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Realizatorul şi prezentatorul emisiunii "The Tonight Show" a ironizat-o pe Angelina Jolie în cadrul emisiunii sale de după cea de-a 84-a gală de decernare a premiilor Oscar.

"Toată lumea vorbeşte despre piciorul Angelinei Jolie şi despre felul în care a pozat la Oscar. Eu cred că a furat acea mişcare. Săptămâna trecută am văzut ceva şi cred că ştiu de unde a luat Angelina mişcarea", a spus Jay Leno, înainte de a difuza o înregistrare trucată cu secretarul de stat american Hillary Clinton, care, în timpul unui discurs, face o mişcare bruscă ce îi dezgoleşte piciorul drept.

La cea de-a 84-a gală de decernare a premiilor Oscar, Angelina Jolie a purtat o rochie din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul şoldului, din colecţia Atelier Versace. Actriţa americană a pozat pe covorul roşu şi chiar pe scenă astfel încât piciorul să fie la vedere.

Jay Leno a fost gazda "Tonight Show" timp de 17 ani, transformând emisiunea în show-ul nocturn cu cea mai mare audienţă. Leno i-a predat ştafeta lui Conan O'Brien în iunie 2009, moment după care audienţa emisiunii s-a prăbuşit, însă a revenit în acest show TV în martie 2010, după câteva luni de dispute pe teme contractuale între O'Brian şi conducerea postului NBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici