Angelina Jolie dezminte zvonurile potrivit cărora ar suferi de depresie postnatală

Angelina Jolie a dezminţit zvonurile vehiculate în presă, potrivit cărora ar suferi de depresie postnatală şi mariajul ei cu Brad Pitt ar fi în dificultate, într-un interviu acordat în exclusivitate cotidianului britanic Mirror.

57 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie dezminte zvonurile potrivit cărora ar suferi de depresie postnatală

Angelina Jolie dezminte zvonurile potrivit cărora ar suferi de depresie postnatală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În primul său interviu de la naşterea gemenilor Knox şi Vivienne, pe 12 iunie 2008, Jolie a declarat că nu are probleme în cuplu, singura dificultate cu care se confruntă fiind timpul alocat vieţii private, din ce în ce mai acaparat de cei şase copii ai săi: "Chiar dacă încuiem uşa, copiii ne aud şi vin să bată la intrare. De multe ori am încercat să facem o baie singuri, la sfârşitul nopţii, pentru a avea timp să ne relaxăm şi să vorbim, dar ei aud apa curgând şi vin imediat să sară. Dar este amuzant şi înduioşător pentru că, după ce ai depăşit numărul de trei- patru copii, până ajungi la şase, este aceeaşi nebunie, dar ceva mai mult haos, ceea ce este în regulă".

În afară de gemeni, cuplul mai are un copil biologic, Shiloh, şi alţi trei adoptaţi - Maddox, Zahara şi Pax. Întrebată dacă simte că are o familie completă, Angelina a răspuns că nu, confirmând faptul că ea şi iubitul său, actorul Brad Pitt, îşi mai doresc şi alţi copii.

Jolie şi Pitt au fost prezenţi la New York, la sfârşitul săptămânii trecute, la premiera noului ei film, "Changeling", în regia lui Clint Eastwood.

Aceasta a fost prima apariţie publică a Angelinei Jolie după ce a născut, actriţa recunoscând că atât ea cât şi Pitt sunt epuizaţi: "Este frumos, dar este şi foarte multă muncă. Copiii sunt prieteni între ei, formează o adevărată echipă şi sunt foarte protectori cu gemenii".

"Vivienne şi Knox sunt cel mai frumos lucru din lume. Deja au început să comunice între ei şi să-şi răspundă unul altuia. Knox seamănă cu Brad şi Vivienne îmi seamănă mie. Încep să-şi dezvolte personalităţi interesante. Know pare mai relaxat, în timp ce Vivienne e mai zgomotoasă", a adăugat actriţa.

Jolie a mai spus că familia este cea care o ajută să ignore zvonurile şi presiunea din partea presei.

Actriţa, care are tatuate pe braţ longitudinea şi latitudinea fiecărei localităţi unde s-au născut copiii săi, a declarat în cadrul aceluiaşi interviu că rolul din "Changeling" a fost unul dificil pentru ea.

Filmul este bazat pe o poveste adevărată, actriţa interpretând rolul lui Christine Collins, o mamă al cărei fiu a fost răpit şi căreia poliţia îi returnează un alt copil. Refuzând să accepte cruda realitate, Collins este internată într-un spital de psihiatrie.

Criticii de film consideră că prestaţia Angelinei din acest film i-ar putea aduce acesteia un nou premiu Oscar.

"Mi-a fost foarte greu", a mărturisit actriţa.

"Am citit scenariul şi nu l-am putut lăsa din mână, dar cu toate astea nu voiam să joc în film. Nu voiam să am nimic de-a face cu subiectul răpirii de copii. Mă speria, pentru că cea mai mare temere a mea este ca nu cumva copiilor mei să li se întâmple ceva", a spus ea.

"Dar apoi i-am povestit scenariul lui Brad şi m-am surprins gândindu-mă la această poveste şi la tot ce a îndurat acea femeie. În timpul filmărilor, am fost într-o permanentă stare de agitaţie emoţională, mi-am îmbrăţişat copiii mai mult ca niciodată şi voiam în permanenţă să ştiu unde se află. Întotdeauna aveam pe unul dintre ei cu mine pe platoul de filmare şi mi-a fost foarte frică - pentru că trebuia să-mi înfrunt cel mai mare coşmar", a spus Jolie.

"Dacă nu aş fi fost mamă, probabil nu aş fi reuşit să-mi înţeleg personajul la fel de bine şi nu aş fi participat atât de mult emoţional", a completat ea.

Angelina Jolie, Brad Pitt şi cei şase copii ai lor vor locui la Berlin până la sfârşitul acestui an, atât timp cât Brad Pitt va filma pentru noul lungmetraj al lui Quentin Tarantino, "Inglorious Bastards".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici