Angelina Jolie: Este posibil să renunţ la carieră (Galerie Foto)

Actriţa Angelina Jolie mărturiseşte că este posibil să renunţe la filme şi să se căsătorească cu Brad Pitt, partenerul ei de cuplu, dacă cei şase copii ai lor vor dori acest lucru, potrivit unui interviu acordat ediţiei italiene a revistei Vanity Fair.

47 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie: Este posibil să renunţ la carieră (Galerie Foto)

Angelina Jolie: Este posibil să renunţ la carieră

GALERIE FOTO

Jolie a declarat că priorităţile ei s-au schimbat după naşterea celor doi gemeni, în luna iulie. "Copiii sunt prioritatea mea, iar de acum înainte, este foarte posibil să fac mai puţine filme sau chiar să nu mai joc deloc în filme", a declarat Jolie, informează dailymail.co.uk.

Actriţa a mărturisit că viaţa ei reală este mult mai haotică şi mai aventuroasă în prezent, deoarece ea şi Brad Pitt, partenerul său de cuplu, călătoresc foarte mult alături de copiii lor. "Mă simt mult mai curajoasă în prezent decât atunci când eram o tânără rebelă", a admis Angelina Jolie.

Întrebată despre posibilitatea de a se căsători cu Brad Pitt, Jolie a spus că va lua această decizie în funcţie de părerea copiilor lor.

Vorbind despre trecutul ei, Jolie a mărturisit că nu cunoştea prea multe lucruri despre lume şi că era absorbită de propria-i persoană, dar că s-a descoperit pe sine în momentul în care a început să îi ajute pe oameni.

Jolie este convinsă că şi copiii ei vor moşteni pasiunea părinţilor pentru călătorii şi speră că vor creşte având o mentalitate deschisă faţă de lume.

Familia Jolie-Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici