Angelina Jolie, înlocuitor al lui Tom Cruise, într-un thriller de spionaj

Actriţa Angelina Jolie, recompensată cu un premiu Oscar, se află în negocieri cu studiourile Columbia Pictures pentru a-l înlocui pe Tom Cruise într-un nou thriller de spionaj, "Edwin A. Salt".

23 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, înlocuitor al lui Tom Cruise, într-un thriller de spionaj

Angelina Jolie, înlocuitor al lui Tom Cruise, într-un thriller de spionaj

Scenaristul Kurt Wimmer ("Ultraviolet", "Equilibrium", "Aventură în doi") va reface scenariul thriller-ului, ce are în prim-plan un ofiţer CIA care trebuie să demonstreze că nu este un spion rus trimis să-l ucidă pe preşedintele american, pentru a i se potrivi lui Jolie.

Filmul va fi regizat de Phillip Noyce ("Colecţionarul de oase", "Sliver").

Proiectul a întâmpinat diferite probleme, întrucât regizorii au fost schimbaţi de mai multe ori, iar Tom Cruise nu a acceptat cu uşurinţă acest rol.

Jolie va trebui să "împace" noul thriller cu un alt proiect, "Atlas Shrugged", o adaptare după un roman de Ayn Rand.

Actriţa şi-a lansat recent filmul de acţiune "Wanted", în care joacă rolul unui asasin plătit. Filmul a avut încasări de 250 de milioane de dolari în box office-ul mondial.

Tom Cruise, prezent în cinematografe anul trecut cu piesa "Leii mor pentru miei", are o apariţie specială în comedia "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", care va fi lansată miercuri în America de Nord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici