Angelina Jolie o va interpreta pe regina Cleopatra

Actriţa americană Angelina Jolie o va interpreta pe Cleopatra, într-un nou lungmetraj care o va readuce pe marele ecran pe legendara regină egipteană, informează contactmusic.com.

67 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie o va interpreta pe regina Cleopatra

Angelina Jolie o va interpreta pe regina Cleopatra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie va călca, astfel, pe urmele celebrei Elizabeth Taylor, care a portretizat-o pe Cleopatra în filmul din 1963 cu acelaşi titlu. Noul proiect cinematografic va avea la bază un scenariu adaptat după biografia "Cleopatra: A Life", scrisă de Stacy Schiff.

Producătorul Scott Rudin a confirmat pentru USA Today că acest proiect cinematografic "este conceput cu şi pentru Angelina Jolie".

Presa de la Hollywood afirmă că şi actriţa Catherine Zeta-Jones se află în negocieri avansate pentru a o interpreta pe Cleopatra într-un musical 3D regizat de Steven Soderbergh, în care actorul australian Hugh Jackman îl va juca pe iubitul reginei egiptene, Marc Antoniu.

În 1963, galezul Richard Burton a interpretat rolul lui Marc Antoniu în filmul "Cleopatra", al cărei rol a fost jucat de Elizabeth Taylor, iar cei doi actori, căsătoriţi fiecare cu alţi parteneri în acel moment, au început o legătură pasională.

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici