Angelina Jolie promite o Cleopatra complet diferită de cea interpretată de Elizabeth Taylor

Angelina Jolie a declarat că vrea să joace rolul reginei egiptene Cleopatra într-un mod cu totul diferit faţă de Elizabeth Taylor în filmul din 1963, susţinând că nu ar putea fi niciodată la fel de "drăguţă" ca celebra ei predecesoare, informează contactmusic.com.

105 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie promite o Cleopatra complet diferită de cea interpretată de Elizabeth Taylor

Angelina Jolie promite o Cleopatra complet diferită de cea interpretată de Elizabeth Taylor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi juca un rol diferit faţă de cel interpretat de Elizabeth Taylor, însă eu nu aş putea fi niciodată la fel de drăguţă aşa cum era ea. Încercăm să descoperim adevărul despre ea (Cleopatra, n.r.), considerând-o un lider, fără să o vedem ca pe un sex-simbol, deoarece nu a fost aşa ceva. Nu a avut mulţi amanţi, poate doar doi, iar aceştia au fost singurii bărbaţi cu care a avut copii", a declarat Angelina Jolie.

Actriţa americană a mărturisit că întotdeauna a admirat-o pe Cleopatra şi că a fost uluită de lucrurile pe care le-a aflat despre celebra regină egipteană atunci când a început să pregătească acest rol.

"A fost o neînţeleasă, iar povestea vieţii sale a fost scrisă în mod greşit. Întotdeauna am crezut că viaţa ei a fost spectaculoasă. Însă apoi am citit documente istorice şi am descoperit o altă faţă a ei - era mamă, lider şi o intelectuală care vorbea fluent cinci limbi străine. Educaţia pe care a primit-o s-a reflectat şi în relaţia ei cu Roma - toate aceste lucruri sunt mult mai interesante decât ceea ce s-a scris despre ea", a declarat actriţa americană într-un interviu acordat publicaţiei New Straits Times.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici