Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 2 milioane de dolari unui adăpost pentru animale sălbatice

Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 2 milioane de dolari unui adăpost pentru animale sălbatice din Namibia, unde cei doi actori americani au petrecut Crăciunul împreună cu cei şase copii ai lor, informează popeater.com.

102 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 2 milioane de dolari unui adăpost pentru animale sălbatice

Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 2 milioane de dolari unui adăpost pentru animale sălbatice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul a făcut această donaţie în favoarea Naankuse Lodge and Wildlife Sanctuary din Namibia, ţara în care s-a născut Shiloh, fiica în vârstă de patru ani a celor doi actori.

Într-un comunicat de presă, Angelina Jolie a precizat faptul că această donaţie a fost făcută în numele fiicei lor Shiloh: "Dorim ca ea să se implice în astfel de activităţi şi să înţeleagă, pe măsură ce creşte, multe lucruri legate de ţara în care s-a născut".

Angelina Jolie şi Brad Pitt fac adeseori donaţii în favoarea unor organizaţii non-profit, printre acestea numărându-se Medici fără Frontiere şi Global Action for Children, prin intermediul Jolie/Pitt Foundation, pe care au înfiinţat-o în 2006.

Cei doi actori şi copiii lor şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în Namibia, hrănind şi îngrijind animalele sălbatice orfane care trăiesc în acel adăpost.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici