Angelina Jolie şi Brad Pitt părăsesc Hollywood-ul şi se mută definitiv în sudul Franţei

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt au decis să părăsească Hollywood-ul şi se vor muta definitiv în sudul Franţei, unde vor fi însoţiţi de părinţii artistului, care vor ajuta la creşterea celor şase copii ai cuplului, informează thesun.co.uk.

553 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt părăsesc Hollywood-ul şi se mută definitiv în sudul Franţei

Angelina Jolie şi Brad Pitt părăsesc Hollywood-ul şi se mută definitiv în sudul Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Brignoles, un castel medieval aflat în regiunea Provence din sudul Franţei. Cuplul a cumpărat acest castel, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, un lac şi pădure.

Jane şi Bill Pitt, părinţii lui Brad Pitt, care locuiesc în oraşul Springfield din statul american Missouri se vor muta şi ei în castelul francez, pentru a ajuta la creşterea celor şase copii ai cuplului.

Potrivit tabloidului The Sun, Brad Pitt a vizitat domeniul, săptămâna trecută, pentru a supraveghea lucrările de renovare ale castelului.

"Întreaga familie se va muta acolo, imediat ce renovările vor fi finalizate. În acest moment ei (Brad Pitt şi Angelina Jolie, n.r.) au şase bone - câte una pentru fiecare copil. Ei vor să renunţe la aceste ajutoare şi să se bazeze pe ajutorul oferit de Bill şi Jane. Anexa în care vor locui aceştia este o clădire veche, suficient de mare, care va avea o sufragerie, o bucătărie şi două dormitoare. "Va fi căsuţa perfectă pentru ei", a declarat o sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost mereu însoţiţi de copiii lor în călătoriile pe care aceştia le-au făcut în jurul lumii, cu ocazia filmărilor, însă au hotărât că a sosit momentul să facă o schimbare după ce copiii au crescut. "Nu mai vor să-i oblige să călătorească tot timpul. Brad e un tip conservator şi vrea ca ei să prindă rădăcini, să aibă prieteni şi să meargă cu toţii la aceeaşi şcoală. Nu vrea să se mai mute tot timpul. Amândoi au decis ca de acum înainte să joace doar în filmele care le permit să asigure vocile unor personaje, iar aceste voci le vor înregistra într-un studio din apropierea castelului. Se vor retrage de la Hollywood pentru o vreme", a adăugat o sursă.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis, prieteni ai cuplului, locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor - Lily-Rose şi Jack - într-o altă reşedinţă din sudul Franţei, aflată la o distanţă ce poate fi parcursă în doar 40 de minute cu automobilul.

Johnny Depp, alături de care Angelina Jolie a jucat în thrillerul "Turistul/ The Tourist", filmat anul trecut la Veneţia, a fost acela care le-a sugerat ideea unei vieţi simple, în Franţa.

"Johnny le-a spus că dacă îşi doresc o viaţă normală, atunci trebuie să plece din Los Angeles. Cu toţii au realizat că a sosit momentul că se concentreze asupra creşterii copiilor. Au destui bani şi vor să se relaxeze şi să se bucure de ei", a adăugat aceeaşi sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici